Pony's bij derden

My Manifesto v. Nuwelant

MY MANIFESTO V. NUWELANT

My Manifesto werd algemeen veulenkampioen en bezette datzelfde jaar een kopplaats op het NK in Lunteren. Hij werd goedgekeurd voor de dekdienst in 2022. In 2021 verkochten wij de hengst aan Ralph v.d. Crommenacker en Geert v.d. Wijst uit Boerdonk. 

Geboren 2018, 90 cm., bruin, 2e premie

v. Kay v.d. Wijzend

m. Castelbajac v. Nuwelant KR.

mv. Romario of Duke Stable

Zirh v. Nuwelant

ZIRH VAN NUWELANT

Zirh werd kampioen als veulen op de minifokdag. Hij werd goedgekeurd voor de dekdienst in 2009 en wij hebben deze hengst verkocht aan de combinatie Kees Arts - Ad Megens te Berghem.

Geboren 2006. kleur vos. 1e premie.

v. Surprise van de Toom
m. Opium van Nuwelant KR.PREF.
vm. Fairy Redstart

 

Addict v. Nuwelant

ADDICT VAN NUWELANT KR.PREF.

Addict werd geboren in 2007 en heeft de prachtige moorkopschimmelkleur. Mart Janssen uit Beugen is haar trotse eigenaar. We wisten dat hij er goed op zou passen, zodoende hebben we besloten deze merrie aan hem te verkopen. Vaak komt ze in de zomer nog "naar huis", omdat ze dan bij onze hengst in de wei gaat. Ze behaalde tot op heden 5 keer een 1ste premie en is kroonpreferent. 

v. Now or Never van St. Ankeveen
m. Opium van Nuwelant KR.PREF.
vm. Fairy Regent

JULIETTE HAS A GUN V. NUWELANT

In 2015 vroeg Ad Megens uit Berghem speciaal om dit veulen. Hij had dit veulen samen met moeders in de wei gehad, omdat wij Castelbajac weer hadden gedekt met Zirh. Het was eigenlijk niet onze bedoeling dit veulen te verkopen, maar we weten dat Ad en Kristel goed op haar zullen passen. Juliette is inmiddels al twee keer reserve jeugdkampioen geweest.

v. Zirh v. Nuwelant

m. Castelbajac v. Nuwelant KR.

v.m. Romario of Duke Stable

FCUK V. NUWELANT

FCUK werd verkocht aan Teus en Elly v.d. Pol uit Garderen. Hun kleindochter is de trotse eigenaresse. FCUK behaalde een veulen- enter- en twenterpremie en werd altijd nog op kop geplaatst.

v. Zirh v. Nuwelant
m. Roccoco van Nuwelant KR.PREF.
v.m. Adam van Spuitjesdom KEURPREF.

Baryshnikov v. Nuwelant

BARYSHNIKOV VAN NUWELANT

Baryshnikov werd geboren in 2008. Hij werd opgegeven voor de hengstenkeuring 2011, samen met Bombastus, maar Baryshnikov werd afgekeurd. We hebben hem particulier verkocht en in 2012 ontvingen we foto's van zijn eerste veulens.

v. Romario of Duke Stable
m. Roccobarocco van Nuwelant KR.
vm. Narco van de Uitweg KEURPREF.

Bvlgari v. Nuwelant

BVLGARI V. NUWELANT

Just Cavalli v. Nuwelant

Bvlgari werd als veulen kampioen, behaalde een veulen-, een enter- en een twenterpremie. In 2011 en 2012 behaalde zij de felbegeerde eerste premie.
Geboren 2008. Hoogtemaat 89 cm. Kleur: bruin.

Haar huidige eigenaar is Marcel de Zoete van Stal de Zwarte Boer uit Leuvenum. Hij heeft Bvlgari samen met haar merrieveulentje Just Cavalli v. Nuwelant (v. Zirh) gekocht. Wij hopen dat hij veel succes heeft met deze merries. 

v. Romario of Duke Stable
m. Roccoco van Nuwelant KR.PREF.
v.m. Adam van Spuitjesdom KEURPREF.