Over ons

Sinds 1 maart 1998 zijn wij, Ewald van Oers en Danielle van Nuland de eigenaren van Dierenspeciaalzaak De Dierenvriend, gelegen aan de Weverstraat 19 te Nuenen.
We namen de zaak over van Ton en Richard, die De Dierenvriend in 1988 zijn begonnen. Dus deze dierenspeciaalzaak bestaat inmiddels al 30 jaar. 1 maart 2018 was het 20 jaar geleden, dat wij hier begonnen.

Vanaf het begin staat service hoog in het vaandel. Bovendien is het geweldig als we samen met huisdierbezitters eventuele problemen met hun huisdieren op kunnen lossen, dit is één van de dingen die van ons werk een hobby maakt.

We hadden destijds allebei veel affiniteit met dieren, maar een dierenspeciaalzaak overnemen? Dat was dus spannend en een sprong in het diepe, waar we tot op de dag van vandaag geen spijt van hebben. We hebben het ontzettend naar onze zin, hier in Nuenen.
Zelf hebben we 2 hondjes, een aantal cavia’s en zo’n 25 Shetlandpony’s. Onder de link “onze pony's” kunt u foto's vinden van onze hengsten, merries en veulens.
Onze hondjes heten Maggie, een Cavalier King Charles Spaniel, ruby van kleur. En dan hebben we nog Juultje, een Bullmastiff, in de kleur zandgestroomd.

 

Ewald en Danielle in De Dierenvriend!!!

Onze honden

Vanaf 20 oktober woont Juultje bij ons. Juultje is een Bullmastiff en is geboren op 20 augustus 2014.

Juultje 7 weken oud.
Sarah Lee vom Erlenbacher Hemmerich. Sarah is geboren op 6 april 2011. Wij hebben haar moeten laten inslapen in maart 2018.
Yvresse Maggie vom Erlenbacher Hemmerich. Maggie is geboren op 4 november 2011 en vernoemd naar onze overleden Maggie, zie hieronder.
Kookai het Zwaard. Kookai is geboren op 10 september 2001. Helaas hebben we haar moeten laten inslapen op 22 mei 2013. Kookai: bedankt voor alles, we hebben van je genoten!
Yvresse Maggie van 't Kempische Roedel. Wij hebben haar laten inslapen op 3 oktober 2010. Maggie is ruim 12 jaar geworden.

Poes Poetie

En niet te vergeten: Poetie!!!!

Hieronder een diavoorstelling van wat foto's van onze hondjes

in de bossen
Kookai met haar pups
Yvresse Maggie v. 't Kempische Roedel met pups
Kleine Maggie
Sarah Lee en haar zusje Stacey